Såattehh..

Det var en jävla lång tid sedan jag skrev någonting här.. Åratal till och med.. 
Jag tittade igenom vad jag har skrivit på den här bloggen och insåg plötsligt hur mycket jag har växt som person och musiker. Jag var väldigt naiv förut. Åh herregud så naiv jag var.. Pinsamt..

Men det var en period i livet då metalmusiken tog upp mycket av mitt liv och det skulle bara vara gitarr och datagjordmusik var helvetet själv!

Men sedan flyttade jag till Sverige och började plugga på Högskolan Dalarna på ett program där vi lär oss om ljud- och musikproduktion. Programmet är inte alls vad jag hade tänkt mig. Det är bättre! Jag har lärt mig så otroligt mycket! Dessutom har jag upptäckt så mycket ny bra musik! 

Självklart lyssnar jag på metal av alla dess former fortfarande, men nya genrer har tillkommit! Jag är fortfarande lite smått emot användadet av syntar, men inte alla lika mycket som förut. Till exempel, en skoluppgift som jag har just nu går ut på att skriva en låt med en utmaning, där utmaningen för mig är bland annat att implentera syntar i låtskrivningen. Den låten blir klar före den 13 januari i och med att det är en skoluppgift som måste bli klar före det datumet. Normalt brukar det ta enormt lång tid för mig att bli klar med en låt, men nu har jag mycket mer tid att engagera mig i låten och skrivandet av den. 

Om ni är intresserade av att lyssna på den musik jag gjort här i skolan kan ni gå in och lyssna på soundcloud.com/kevin-davidsson .

Det jag har tänkt skriva här från och med nu är lite vad jag gör här i skolan. Allt från olika uppgifter till egna låtar som jag skriver. Kanske lite annat smårandomskit som kan vara intressant för er att veta.. 

Just nu sitter jag på en föreläsning om litteratur som vi kan använda till rapporten för vår uppgift.. Det enda jobbiga med den här uppgiften också.. Och efter det ska jag sända radio klockan 5 svensk tid och klockan 6 finsk tid! Den sänds på www.dur.nu . Gå in och lyssna!

Ni som bläddrar förbi detta inlägg till mina äldre, kom gärna ihåg detta var ett antal år sedan. Dessutom blev jag väldigt deprimerad en tid där.. Men det gav upphov till en låttext som jag använt i en av mina låtar! Ni ska också få lite exempel på vad jag lyssnar på nu för tiden i ett senare inlägg. 

En megatext senare och första inlägget på säkert två-tre år är klart. Dock kan det hända att jag, precis som förut, glömmer bort att skriva och låter blogga ligga i något år igen... Hehehe.. Så förvänta er inte några regelbundna inlägg! Dessutom skiter jag i min förra regel om att inte skriva om vad som har hänt, den regeln är bara pinsam..

Tjooo!!



RSS 2.0